GDPR - Hogrefe Psykologiförlaget
Skriv utSkriv ut

Hvordan Hogrefe håndterer personopplysninger (GDPR)

Den 25.mai 2018 trer den nye personvernforordningen, GDPR, i kraft i medlemslandene i EU samt i Norge og andre medlemsland i EØS. Personvernforordningen erstatter Personopplysningsloven og inneholder skjerpede regler for behandling av personopplysninger.

Målsettingen med det nye regelverket er å beskytte den personlige integriteten gjeldende data for alle EU- og EØS-innbyggere. Hogrefe oppfyller selvsagt alle legale forpliktelser forbundet med det nye regelverket, og vi garanterer våre kunders datasikkerhet.    

Vi håndterer personopplysningene dine i henhold til personvernforordningen (GDPR), noe som blant annet innebærer at:

  • vi kun bruker informasjon til det formålet vi har oppgitt  
  • vi ikke samler inn eller lagrer informasjon som ikke er nødvendig for formålet  
  • vi kommuniserer på en tydelig måte om hvordan personopplysninger samles inn, lagres og brukes, samt sørger for at involverte personers rettigheter ivaretas.

 De opplysningene vi håndterer omhandler; 

  • Kunderegister. Her behandles personopplysninger basert på interesseavveiing, noe som betyr av vi kun samler inn de opplysninger vi trenger for å betjene våre kunder.  
  • Datainnsamling i forbindelse med testutvikling. Her innhenter vi alltid samtykke fra de personer som medvirker i datainnsamlinger. 

Du har alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke gjeldene retten vår til å behandle dine personopplysninger.   

Hvis du har spørsmål rundt hvordan vi behandler dine personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss på info@hogrefe.no.

Mer informasjon om GDPR finner du på www.datatilsynet.no 

Copyright © 2018 Hogrefe Psykologiförlaget AB