Skriv utSkriv ut

Personvernerklæring og Cookies

GDPR

Hogrefe respekterer ditt personvern og er forpliktet til å følge gjeldende personvern- og databeskyttelseslover og retningslinjer for bransjen, inkludert GDPR.

Målsettingen med det nye regelverket er å beskytte den personlige integriteten gjeldende data for alle EU- og EØS-innbyggere. Hogrefe oppfyller selvsagt alle legale forpliktelser forbundet med det nye regelverket, og vi garanterer våre kunders datasikkerhet.    

Vi håndterer personopplysningene dine i henhold til personvernforordningen (GDPR), noe som blant annet innebærer at:

  • vi kun bruker informasjon til det formålet vi har oppgitt  
  • vi ikke samler inn eller lagrer informasjon som ikke er nødvendig for formålet  
  • vi kommuniserer på en tydelig måte om hvordan personopplysninger samles inn, lagres og brukes, samt sørger for at involverte personers rettigheter ivaretas.

 De opplysningene vi håndterer omhandler; 

  • Kunderegister. Her behandles personopplysninger basert på interesseavveiing, noe som betyr av vi kun samler inn de opplysninger vi trenger for å betjene våre kunder.  
  • Datainnsamling i forbindelse med testutvikling. Her innhenter vi alltid samtykke fra de personer som medvirker i datainnsamlinger. 

Cookies

Cookies er små tekstfiler som plasseres på din enhet som unikt identifiserer enheten. Cookies kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til din enhet.

Vi bruker informasjonskapsler, websignaler, unike identifikatorer og lignende teknologier for å samle inn og lagre informasjon (som kan inkludere dine personopplysninger) om hvordan du bruker våre nettsider, kommunikasjon og tjenester og utvalgte tredjepartsnettsteder som tilhører våre partneres reklamenettverk. Vi kan bruke disse teknologiene til å vise deg relevante annonser basert på denne informasjonen, dette kalles interessebasert annonsering.

Websignaler (også kjent som “Pixel tags“) er små blokker av kode på nettsider eller i e-postene våre som tillater oss å lese og plassere cookies. Websignaler brukes ofte i forbindelse med cookies for å betjene våre nettsider, e-post og samle informasjon om online aktivitet.

For å gjøre dette nettstedet enklere å bruke og navigere, plasserer vi av og til en liten tekstfil på din datamaskin eller enhet. Disse er kjent som cookies. De fleste nettsider du besøker bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen ved å få denne nettsiden til å 'huske' deg, enten for varigheten av besøket (ved hjelp av en 'sesjonscookie') eller for gjentatte besøk (ved hjelp av en 'vedvarende cookie').

Cookies gjør mange forskjellige jobber, som å la deg navigere mellom sidene effektivt, lagre dine preferanser og generelt forbedre din opplevelse av en nettside. Cookies gjør samspillet mellom deg og nettsiden raskere og enklere.

Vi bruker cookies for at siden skal fungere bedre for deg, og fordi de er avgjørende for bruken av nettsiden vår. Du kan administrere og/eller slette disse små filene som du ønsker. Lær mer om cookies og hvordan du håndterer dem på AboutCookies.org.

Hvis du forhindrer bruk av cookies på denne nettsiden, bør du være oppmerksom på at noen deler av nettsiden kan være utilgjengelige eller ikke fungere optimalt.

 

Måling av bruken av nettstedet (Google Analytics)

Vi bruker Google Analytics til å samle inn informasjon om hvordan brukerne bruker denne nettsiden. Vi gjør dette for å sikre at vi møter kundenes behov og til å forstå hvordan vi kan forbedre oss.

Google Analytics lagrer informasjon om hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på nettsiden, hvordan du kom hit og hva du klikker på.

Google Analytics-funksjoner som kan utelukkes fra nettet.

 

 

Du har alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke gjeldene retten vår til å behandle dine personopplysninger.   

Hvis du har spørsmål rundt hvordan vi behandler dine personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss på info@hogrefe.no.

Mer informasjon om GDPR finner du på www.datatilsynet.no 

Copyright © 2019 Hogrefe Psykologiförlaget AB