Skriv utSkriv ut

Vi søker to medarbeidere til nytt kontor i Oslo!

 

Våren 2019 vil Hogrefe åpne et kontor i Oslo for å satse ytterligere på det norske markedet. I den forbindelse søker vi to norsktalende medarbeidere med kunnskap om og interesse for testutvikling. 

Medarbeiderne vi søker vil få ansvar for testutviklingsprosjekter, samt for kundekontakt mot det norske markedet. Utviklingen av testene vil foregå i dialog med ulike norske forskningsmiljøer og i samarbeid med det svenske utviklingsteamet. 

Hogrefe publiserer både tester for klinisk bruk og for bruk innen HR- og arbeidspsykologi. Hogrefe ønsker én medarbeider innen hvert av disse fagområdene. 

Vi søker deg som har relevant utdanning (profesjonsstudiet eller master i psykologi) og arbeidserfaring med psykologiske tester. En genuin interesse for testutvikling, samt god skriftlig fremstillingsevne, er forutsetninger for å lykkes i stillingene. Den som skal arbeide med HR- og arbeidspsykologiske tester må også trives med salg og markedsføring. 

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingene er du velkommen til å ta kontakt med Hogrefe Psykologiforlaget AB, Elisabeth Bech (elisabeth.bech@hogrefe.se). 

Søknad sendes til info@hogrefe.no senest 28. februar 2019. Husk å merke søknaden med hvilken stilling du søker. 

 


 

 

Hogrefe er ledende distributør av psykologiske tester på det europeiske markedet med et stort antall tester samt et omfattende utvalg av faglitteratur og tidsskrifter i vårt sortiment. 


Kontakt oss

Bestilling:
Klikk her

Mail: info@hogrefe.no 

Tel: 800 31 700 (gratisnummer)

Faks: +46 8 120 256 15

Postadresse:
Hogrefe
Gävlegatan 12 B
113 30 Stockholm
Sverige

Åpningstider:
Hverdager:
kl 09-12 og 13-15 

 

Copyright © 2019 Hogrefe Psykologiförlaget AB